Pages

Sunday, 29 September 2013

Ujian.....KENALI DIRI MELALUI WARNA


Uoollss3... nie ha.. jom kiter buat ujian warna... tapi kali nie lain skit k... yang nie ujian warna bagi mengenali orang sekeliling kiter... grand kotttt... jom kiter... tapi... jangan stres2 k... cheer... :)
Ujian ini mudah. Sila isi nama orang yang anda kenali dan orang tersebut juga kenal dengan anda pada kotak mengikut warna yang anda rasa sesuai untuk orang tersebut. Orang yang diisi pada kotak di bawah haruslah orang yang berlainan untuk setiap kotak (bukan orang yang sama). Contohnya, anda boleh isi ibu, ayah, atok, nenek, adik-beradik, kawan-kawan, suami, isteri, kekasih, orang yang anda tak suka dan sebagainya asalkan dia kenal anda dan anda kenal dia. 


OREN
BIRU
MERAH
HIJAU
PUTIH

Sila isi dan ambil masa anda.Ooooops...Jangan baca jawapan dulu, jawab dulu.Jawapan :
Dah siap isi? Ini jawapan kepada apa yang anda jawab.


OREN
BIRU
MERAH
HIJAU
PUTIH
Orang yang anda isi pada kotak ini adalah orang yang anda sanjungi kerana ada sesuatu yang istimewa pada orang ini menyebabkan anda berminat kepadanya.
Orang yang anda isi pada kotak ini adalah orang yang menyanjungi diri anda kerana pada pandangannya, anda adalah orang yang mempunyai keistimewaan tertentu.
Orang yang anda isi namanya pada kotak ini adalah orang yang anda pernah kenal agak mesra dan rapat, tetapi anda pernah melalui peristiwa yang tidak berapa baik dengannya.
Orang yang anda isi untuk kotak ini adalah orang yang anda akan ingat untuk selama-lamanya hingga ke akhir hayat.
Orang yang anda isi pada kotak ini adalah orang yang akan ingat diri anda untuk selama-lamanya hingga ke akhir hayat.

4 comments:

 1. Terbaaaik,,, dah cuba,, rasa best, terima kasih...

  ReplyDelete
  Replies
  1. same2.. heheh.. sekadar release tention kan..gitew..hehe

   Delete
 2. Seronok kerana dapat mengenalinya & mmg sesuai dengan warnanya...

  ReplyDelete